Am ajuns sa ne omoram intre noi ca nu tinem cu acelasi partid

Sunt revoltat de USR in ultima vreme si tot zic ca votez cu AUR doar sa le dau in bot astora de la USR/PNL pentru inchisul in casa dar sa fim clari:

daca nu crezi ca poti pleca din tara trebuie sa fi absolut inconstient sa votezi cu AUR. AUR la putere o sa creeze un munte de durere si mizerie pentru cam toata lumea. Sunt nationalisti, promoveaza discursuri idioate (anti vaccin, teorii ale conspiratiei). AUR nu e ca restul. Daca PNL se supune oarecum bisericii AUR o sa mearga cu Daniel in frunte. Daca ai prieteni LGBT/iti pasa catusi de putin de oamenii aia ai face bine sa te gandesti si la ei cand votezi aur. Daca iti pasa de dreptul la avort ai face bine sa te gandesti de 10 ori inainte sa votezi AUR (daca nu-i votez fix asta o sa fie in final motivul). Daca nu vrei nationalism gretos si un discurs plin de ura minim 4 ani evita AUR.

Pe de alta parte ai jegurile de USR/PNL/PSD si tot restul. Nu zic ca nu ar face la fel daca ar crede ca pot prinde destul electorat printr-un discurs de genul, dar in momentul de fata felia lor e alta, asta daca nu prind curaj cu restrictiile de la corona.

/r/Romania Thread