Anmelde min mor for krænkelse.

Hej bstix, mange tak for dit svar.

Jeg har self kun valgt at fortælle overfladen, der har været fysisk vold og de andre ting. Jeg har dog altid interessret mig i styrke og træning, så den fysiske vold stoppede i en tidlig alder, da mine forældre blev bange fordi jeg kunne give dem et par flade tilbage, dog ved jeg min mor stadig er fysisk voldelig ved min søster og hun er over 20 år.

Jeg kan se at jeg selv har fået nogle personlighedsforstyrrelse over min opvækst, for mig handler det utrolig meget om "andre har det godt" også selv om jeg skal lide. Jeg har også UTROLIGT svært ved at sige nej og selve grunden er at nej i min barndom betød stor afstraffelse og i væreste tilfælde offentlig ydmygelse ALTID. Jeg led af afhængighed af hash næsten 5 år, fordi hashen fik mig til at blive glad og glemme mine problemer, dog da jeg "rent tilfældig" fandt min mors sygdom på google. Jeg søgte efter noget helt andet, faktisk ledte jeg efter hvorfor nogle mennesker havde et behov for at dominere en samtale 90% af tiden, hvor jeg så alle de andre ting der fuldstændig passede overens. Overnight efter jeg havde læst omkring det, satte tingene sig i perspektiv og jeg har ikke røget eller haft behov for hash siden.

Jeg gør det her udelukkende for at hjælpe mig selv, da jeg aldrig har sat mine egne behov over andres før og jeg føler nu jeg er begyndt at få overskud til at snakke om det (Dog kun ved at gemme mig på et online forum). I er de første jeg taler med omkring disse ting.
En anden episode fra min barndom var da jeg var ca 4 år gammel og selv skulle lære og børste tænder, gav min mor mig sådan en lussing (jeg kan stadig mærke den... altså virkelig med fuld power), fordi hun mente jeg spyttede hende i hovedt. Denne begivenhed snakker hun self stadig om.

Jeg har os lidt en del af depression og jeg har et sindsygt ønske om at blive bekræftet som i min unge alder gjorde jeg havde sex med utrolig mange og jeg startede allerede med at have "sex" i en 5-6 års alder. Jeg er dog aldrig blevet seksuelt misbrugt, men idag kan jeg godt se at mange af de ting jeg gør og har gjort er en eller anden mærkelig måde på at bekræfte mig selv, at jeg faktisk er god nok..

Mange tak for din input.

/r/Denmark Thread Parent