Băsescu, în Parlament: Credeți că doamna Dăncilă va putea sta lângă cancelarul austriac, să discute de Brexit?

Pentru ca lumea probabil vrea rezultate relativ rapid, si nu pe termen lung, peste 10/15/20 ani.

Inteleg, esti ca o parte din noi, astia de stam in turnuri de sticla cu aer conditionat , care au booksterul la usa si folosesc uber eats sau foodpanda/deliv.ro. Intelegi sensul cuvintelor, si ai un scor Flesch–Kincaid destul de mare.

Intelege ca esti in minoritate. Da stiu, nu ti se pare, ca si tu si colegii de clasa si in generala si in liceu si in facultate erati relativ ok, bun erau unii mai cretinii, unii mai badarani, da' intelegeau. Repet, esti in minoritate. Situatia in tara, in afara oraselor mari (si si in orasele mari iti vine sa te inpusti daca trebuie sa predai la un liceu cu media de admitere sub 7, crede-ma am fost la Eliade cand eram in fac la modul pedagogic) e dezastru si arata ceva de genul asta : http://evaluare.edu.ro/Evaluare/CandPerScoalaIAD.aspx?Jud=40&Sc=11206805 sau asa, unde sunt toti absenti -1 (care ala a fost fiul directorului sau ceva, ca e forta omu'): http://evaluare.edu.ro/Evaluare/CandPerScoalaIAD.aspx?Jud=27&Sc=11213207.

Astia sunt oameni care peste 4 ani au drept de a vota.

In momentul in care nu esti in stare sa iei 2 (Ba, DOI!) la un examen la limba romana, hai sa te vad eu cum il educi tu pe ala cand vine vorba de macroconcepte precum independenta justitiei, geopolitica si macroeconomie

Avea Carlin o vorba : "Think about how dumb the average person is,and realize half of them are stupider than that."

Discursul asta elevat la nivel de clasa a 8-a / a 10-a pe care il practica USR-ul e inutil la marea masa. Pentru ca pare pompos, asa ca il ignora direct, trebuie sa vorbesti la cel mai mic numitor comun, si asta e un lucru pe care PSD-ul in intelege si il face foarte bine. E un lucru pe care si Basescu il intelege foarte bine.

Asta daca vrei rezultate.

Altfel, pana reusesti tu sa educi, s-ar putea sa ramai mirat ca toti aia care inainte te sustineau si ai crezut ca sunt de partea ta nu dau 2 flegme pe tine si te considera incompetent.

/r/Romania Thread Parent Link - stirileprotv.ro