Conflictul UE - AstraZeneca pe tema vaccinurilor anticovid se acutizează: Compania nu mai vine la ședința în care trebuia să explice reducerea livrărilor / Uniunea cere companiei să publice contractul

Problema nu e ca primeste UK primul. Bravo lor, sa se spele cu el pe cap. Insa AZ a semnat un contract in care scrie ca livreaza cat mai aproape posibil de 80M. Cum am spus si in celalalt comentariu, daca nu reuseau sa livreze decat 80-90% era de inteles, dar cu sub 40% ne iau de prosti.

Dude, e dezvoltat in UK...vroiai sa nu livreze absolut nimic in UK pana nu atingeau 80 de milioane de doze in EU? Ca prima fabrica a fost in EU?

Tinand cont ca-i vorba de productie limitata merg pe "first come first go", pe ce se poate produce. Atat s-a putut produce.

Pai in plm, vaccinul AZ/O a fost aprobat pe 30 decembrie, era fizic imposibil sa ajunga toate 20M de doze, intr-o zi, unde trebuie.

Si nu, nu conteaza cand a fost semnat contractul. Putea sa fie semnat pe 30 martie, daca in contract AZ a fost de acord sa livreze 80M de doze pana pe 31, trebuie sa o faca.

Nu vezi contradictia? EU nici macar nu l-a aprobat

Retorica asta care vine de la EU e chiar iresponsabila - mai ales dupa ce gresesti la nivel de uniune.

/r/Romania Thread Parent Link - hotnews.ro