Drugacija cijena u cjeniku i na racunu. Prijava inspektoratu?

Kao prvo ove stavke poput kave, kakaa... Futures cijene bato. cijena kave je pala ali inace ti je kava od proizvoda kojem cijena najvise lagga. Tako da je pala je ali teko u 2-3 mjesecu mozes ocekivat da cijena kave padne.

Druga stvar je da cijena kave ni nece past, jer da imas bar malo nekog radnog iskustcva znao bi znat da ce firme prebacit trosak na druge proizvode. Ako jedan proizvod ode u tri picke materine, trgovine ga nece dignit u tri picke materine nego ce gledat da raspodjele taj trosak tako sto ce dizat cijene drugih proizvoda.

Hrana i cuga su ti pod najvecom inflacijom. Ali ostatak proizvoda prati cijene hrane i cuge jer se trosak prebacuje s hrane i cuge na druge proizvode. Daj boze da spuste kavu pa da budes sretan. Da mozes srkat kavicu dok ti cijene hrane idu u nebesa jer trgovci ako spuste cijenu kave nemaju gdje prebacit preveliki trosak hrane.

Svi govore kako samo serem ali do sada mi nitko nije dokazao ovdje da trgovine i poduzetnici plivaju u lovi kako se tvrdi ovdje.
Ako mislis da je tako batice što nisi onda i ti poduzetnik?
Serete u prazno i jebe mi se, dok nevidim od tebe i drugih neki dokaz da itko od kafica/trgovina/ restorana zaradjuje rekordno odjebite s glupostima.

Da ustanovimo gradivo, ako imas trgovinu i cijene kave ti jedine divljaju pa ju naprimjer moras dignit 500%, neces to napravit nego ces to izjednacit tako sto dizes cijene pomalo svega. žBrate AKO ZARADJUJU KAKO MISLIS OTVARAJ SVOJE PA DA VIDIM KAKO CES PROC. :_D

Ako mislis da tuku lovu, šta kukaš po redditu? Di je tvoj obrt/tvrtka?
Ako je tako lako prestani srat i otvaraj. Nerazumijem vas. Jel zive ti poslodavci dobro ili ne?

/r/croatia Thread Parent Link - reddit.com