Jews of Sweden;Is it hard being a Jew in Sweden?How are Swedish Jews feeling these days?

Wow, /r/sweden tar verkligen varje tillfälle i akt när det kommer till att uttrycka hat för muslimer och invandrare, oavsett hur uppenbart fabricerad berättelsen i fråga är. Så länge det passar ekokammaren är det bara att hata på. Det här är så entry level bait att inte ens de efterblivna tokstollarna på /pol/ hade gått på det.

I am an American Jew

Granted I was born in New York and lived most of my life in the liberal California

Så han är född och uppvuxen i USA, men kan ändå inte grundläggande engelsk grammatik eller interpunktion, varken i sin post eller i kommentarerna han skriver? Varför är de flesta i tråden bättre på engelska än han är? Tycker ingen av er att det är konstigt alls när ni skriver långa uppsatser om hur alla invandrare i Sverige är otacksamma, bortskämda snorungar som lever i paradiset Sverige att ni använder er av betydligt bättre engelska än han gör? Ni tycker inte heller att det är konstigt att han kommer hit för att "ställa några simpla frågor till andra svenska judar", men sedan bara håller med allt ni skriver och fortsätter circle-jerk:en, istället för att försöka bidra med någonting konstruktivt eller någon form av diskussion över huvud taget? Det är inte heller konstigt att han blir superdefensiv och börjar avleda diskussionen så fort någon kallar honom ett ryskt troll?

Och det här måste ju ändå vara det absolut tydligaste exemplet på hur påhittat allt det här är:

I do like to go to the temple once in a blue moon

I do like to go to the temple

the temple

temple

När var det sist ni hörde en kristen eller muslimsk person säga att de går till "templet", istället för moskén eller kyrkan? Det är ju näst intill blasfemi. Hur kan han som jude inte veta att det heter 'synagogue'?

Sedan skriver han också att han är född i Queens i New York, vilket är lite roligt, med tanke på att det aldrig funnits ett barnbördshus eller en förlossningsavdelning i Queens. Det enda som skulle kunna komma nära ett barnbördshus i Queens är abortkliniken New York OB/GYN. Det finns en liten chans att han skulle kunna vara född utanför ett sjukhus, men kom igen.

/r/sweden Thread