Massive uroligheder på Nørrebro: Folk går til angreb på politiet

Paludan fik det lige som han ville have det og da jeg så på dr.dk for lidt siden så leverer de stadig varen til ham, han bærer en del af ansvaret. I min mening ja helt sikkert, har han gjort noget ulovligt nej.

Voldsparate ekstremister.. Nej det er de altså ikke, som jeg har skrevet i et andet sted så er det her "de dårligste teenagere anført af de kriminelle elementer fra Blågårds plads" dem der fortsætter i nat er nok gråzonen i mellem de to grupper. De er bøller og kriminelle og få af dem er "Voldsparate" men fælles for dem alle er at den eneste identitet de har er to ting de føler sig uden for det gode selskab og så er de "muslimer".

Muslimer men lidt mere seriøst end den almindelige dansker er kristen og så heller ikke mere for den hårde kernes vedkommende end at man stadig godt kan være kriminel. Og så kommer Rasmus og skider på det hele og gruppen består af de her teenagere (der er fra naturens side elendige til at konsekvensberegne) og de kriminelle elementer (der er ligeglade med konsekvenserne) og kan ikke lade den provokation ligge og det ved ALLE. Det her er IKKE isis eller Hitz-bu-tarir det er dumme unger og det vi har set i dag på volds skalaen at sammenligne med da ungdomshuset blev ryddet hvilket involverede en stor gruppe pærer danske Ipunkere fra Nordsjælland og de eneste der dengang kalde dem for noget i retning af Voldsparate ekstremister var faderhuset.

Problemet er at de unge med det her "set up" ikke kan lade være (og det er ikke en undskyldning) og at Rasmus Paludan står lige over på den anden side af grænsen til hvad der er lovligt og provokere sig til en så voldsomt reaktion hver gang og han elsker det og politiet er forpligtet til at forsvare ham, hvilket de efter min mening også skal. Men det mindre mig om de der børn i skolegården der bliver vildt modige og provokerende når der står en voksen imellem.

Og det ødelægger års arbejde og millioner af kroner ikke bare i dag men også den indsats der er blevet gjort lokalt, bare fordi vi lige skal illustrere at der stadig er problemer.

Det blev for langt og jeg er træt jeg har sikkert formuleret mig rodet...

/r/Denmark Thread Parent Link - bt.dk