Mit tegyek?

Másik aranyszabály: annyit kockáztass, amennyit megengedhetsz magadnak.

Én pl ezt tettem amikor meg 7 cent volt a Dogecoin azzal a reménnyel, hogy a kötkezô 2-3 évben esetleg felmehet 70 centre. Helyette azonnal leesett a felére (1 hétig -4,000 USD-ben volt az összes befektetésem). 1 hónappal késôbb +150,000 USD lett belőle.

Senki nem tudja neked megmondani, hogy ez most felfelé vagy lefelé fog menni. Az egyetlen dolog ami biztos, hogy a következö 2-3 éves potenciál $7-os max értéket mutat. De ehhez bizonyos piaci feltételeknek teljesülnie kell. Ha nem bírod a fluktuációt, én nem ajánlanám, hogy bármilyen crypto-ba többet befektess. Főleg úgy, h nem értesz hozzá. Egyébként pedig crypto financial csoportokban rég megírták, hogy kb .75-re fog felmenni majd beáll .5 környékére. Ha megnézed az egy hónapos fluktuációt, egyértelműen követi ugyanazt a patternt, ami eddig is ment.

Az én tanácsom: ne hallgass el semmit a feleséged előtt. Én azonnal elválnék és vinném a gyerekeket. Valamint állítás be limit sell-t arra az értékre, amin vetted, vagy el akarod adni. És utána felejtsd el. Most jelentette be a SpaceX, hogy elfogadja a Dogecoint a következő Hold expedícióra, szóval elég nagy esélye van egy újabb ugrásnak. De nem vagyok pénzügyi tanácsadó - csak agy Analyst, aki folyamatosan követi a híreket különböző forrásokból.

/r/hungary Thread Parent