Mit tegyek ha minden jel szerint az ikertestvérem jó pár éve illegális szereket használ?

Én is gyógyszerre iszom. Allergia, asztma ha nem kúrja szét a májad, akkor jó vagy. Nem tudom mit szed, de simán lehet, hogy semmi hatása nincs annak, hogy "gyógyszerre" iszik.

Az hogy mennyi idő míg rendbe teszed magad sosem fog kiderülni, ha mindig csak halogatod az egészet. De igazából nekem kurvára úgy tűnik, hogy neked ez így jó. No offense, de szerintem nagyon sokat próbáltak neked itt hasznos tanácsokat adni, de ugyanaz a lemez 2-3hónapja... Ha szerettél volna változtatni az életeden, akkor valamelyik úton már elindultál volna.

Szar az élet, mindenkinek az. Nekem is nehéz, neked is. Mindenkinek megvannak a saját démonjai... Most ezt vagy elfogadod, és megpróbálsz tenni valamit az ügy érdekében, hogy kevésbé legyen szar. Lefogysz, tanulsz, vagy bármi.. És hidd el jobb lesz, lehet nem rögtön, de hosszútávon mindenképp. Ennél legalábbis biztos. Vagy leszarod maradsz a saját nyomorodba aztán 30-40éves korodban eszmélsz, hogy elbasztad az egész életed.

De nyilván ez a te döntésed. Bármennyire is akar valaki segíteni, ha valaki nem kéri, és ő nem akarja akkor baszhatjuk az egészet. Most ez a te eseted is, és a tesódé is. Ha ő nem akar lejönni a cuccról, és rendbe jönni akkor te sem fogod tudni megmenteni...

/r/hungary Thread Parent