Participant la mitingul PSD ai fi putut fi chiar tu

Nu există tradiție de votat PSD sau orice alt partid. Dar la nivel local sunt niște comparații de făcut între candidați, și te îngrozești când vezi ce reprezentanți locali au unele partide așa-zis de opoziție. Pe unde au, că în multe comune și orașe mici nu există decât PSD și PNL. Eu n-am uitat de USL, cred că nimeni de vârsta mea nu poate uita javrele politice care și-au dat mâna ca să fie toți la ciolan împotriva românilor. În comunele astea, n-ai de votat decât pentru USL, în formă nouă.

Și mai e o ”tradiție”: când se împart banii de la guvern, deși sunt din bugetul țării, adică oficial sunt banii noștri, ei se duc mai înainte la primarii din partidul la putere la nivel central. Cum sunt puțini, nu mai rămâne mare lucru pentru ceilalți. Votezi o schimbare, votezi să rămâi fără buget local când e nevoie de investiții. Asta văd ăia de la țară.

Toate partidele astea relativ vechi sunt rupte din PCR sau sunt urmași de frunte ai PCR, cu aceleași meteahne și apucături. Când apare ceva nou - pentru România - e ușor pentru leprele de la putere să îi sperie pe bătrâni. Amenință că ăștia tineri le taie pensiile, le trimit copiii în străinătate, de unde nu se mai întorc, sunt pentru familii între gay și luptă împotriva lui doamne-doamne, și gata, bătrânii, trăiți și dresați în comunism merg încolonați la vot.

Iar cum ce naște din pisică șoareci mănâncă...

/r/Romania Thread Parent Link - imgur.com