/r/linux top mai poszt: Excuse me..? Find this on one of the most favorite product-search website in hungary. This AD is at every laptop with linux preinstaller.

1; Én beírtam a problémát, arra nem adott rendes megoldást, innentől kezdve leszarom. A probléma elég egyszerű volt, "Android studio error Open JDK not valid" mindenki minden szart össze vissza írt, hogy ezt meg azt csináljam egyik se volt jó. Innentől kezdve én telibeszarom az egész rendszert ha ilyen inkonzisztens határ szar, hogy van vagy 200 féle megoldás a 2000 féle elbaszottnál elbaszottabb Distro-ra, te meg találd meg azt az egyet ami neked kell.

2; Oké

3; Nem érdekel. Nézz rám mint egy Átlag user-re, rákerestem melyik a legcélszerűbb Distro, mindenki az Ubuntut írta kezdőknek, én azt felraktam. Az a szar nem működött, ettől kezdve engem kicsit se érdekel, hogy van másik meg bla bla bla. Senkinek sincs kedve 50x felrakni mindenféle szar OS-t mire megtalál egyet ami viszonylag működik is. És itt ütközik ki, hogy a Linux platform mekkora szar, nem hogy csinálnának egyet, inkább még jobban szétcseszik az egészet.

4; No shit sherlock. És én mondtam, hogy "Nem létezik"? Látom a szövegértéssel vannak gondok. Nem azt írtam, hogy nem létezik, hanem azt, hogy nem "kell". Csak megcsinálták, de túl sok haszna nincs, nem is szeretik az emberek, és a többi és a többi.

5; Kíváncsi lennék, te hol keresed, általában max 3-et kell végignézni. No meg az esetek nagy részében kb egy google keresés és megvan. Ismétlem: EGY google keresés, nem úgy mint az első pontban. Egyébben a Linux is ugyan úgy szemetel a gépen, pl amikor a "Log" fájl már 20-30 Gb-os.

És tetszel tudni, nekem van rálátásom. Tanultam Linuxot, használtam Linuxot és minél több tapasztalatom volt vele, annál jobban utáltam. Csak te találod most ki magadnak, hogy " rálátás teljes hiányában próbálsz helyettem konklúziót levonni" csak mert nem tudod elfogadni, hogy a Linux Desktop környezetben egy szar. És én nem vagyok "tudatlan" szimplán veled ellentétben nekem nincs türelmem hetekig baszakodni egy amúgy is szar rendszeren csak azért, hogy egy Hipster legyek aki mást használ mint a többiek. Ha nekem van egy rendszerem, az működjön már úgy, ahogy én akarom anélkül hogy órákat / napokat kelljen azzal töltenem, hogy egyáltalán működjön. És látom te is ilyen Aluminimum sapka a fejeden féle paranoid kretén vagy aki fél a Nagy cégektől, mert hát úristen nagy cég. Még szerencse, hogy nem a tiéd az összes keresőmotor, akkor lenne csak itt káosz.

Egyébben a WPS-t is próbáltam, az is csak egy rossz vicc. És azért a Libre meg Open szart írtam, mert kb mindenhol azt ajánlják mint "alternatíva" az MS Office ellen.

És a "mérföldkövekkel" jobb programjaid... na ezen csak röhögni tudok. Biztos nincs jobb mint az OpenSSH... ja várj, úgy hívják, hogy VPN. GCC + G++.... ja várj, GCC van Windows-ra is, ezen felül ott a Visual Studio saját fordítója is. Qemu. Mivan? Ez neked mérföldkövekkkel jobb? Amikor utoljára néztem még grafikai felülete SE volt. Még a VirtualBox is sokkal értelmesebb annál.

A többi hülyeségedre inkább már nem is reagálok, nem ér annyit. Amiket itt összehordtál, már elég sokszor láttam mindenféle Fórumon, ezek kb ilyen "Standard" szöveg nálatok. Főleg amikor már nem tudok felhozni semmit, hogy miért érné meg BÁRKINEK is Linux-ra váltani.

/r/hungary Thread Parent Link - i.redd.it