rodditori, voi cum faceti rost de prieteni noi?

never thought of this. Just happens cand exista un interes comun (profesional, hobbiuri, etc). La mine, cea mai buna prietena mereu a fost sormea. Fie ca vroiam, fie ca nu, ea mereu a fost acolo. Si oricum, cei mai buni prieteni cu care impart marea majoritate a timpului sunt oameni care ii cunosc de o viata. Pe langa sormea, mai este o tipa, ex gf, care o cunosc de o viata si lucram si impreuna, care in acelasi timp e una din cele mai bune prietene. Apoi e sotul tipei, la fel un om pe care ma pot baza si unul dintre cei mai buni prieteni. Can't forget the SO. Ne stim din faculta, colegi de grupa si apoi prieteni, in timp ceea ce suntem acu. Fratele SOului, one of the best buds a guy can have. Sefu trebe sa recunosc ca e un amic foarte bun, mai e un coleg de serv cu care de multe ori iesim la o bere dupa servici. Acu daca ma gandesc bine, prietenii mi i-am facut dealungul timpului. Nu e ceva care i-am facut cand vroiam, doar s-a intamplat sa fie. Mai sunt niste vecini cu care eu si SO am devenit foarte buni prieteni dupa ce ne-am mutat unde locuim acu Cam astia sunt prietenii mei, oameni cu care interactionez aproape zilnic.

Apoi sunt tot felul de amici, oameni cu care interactionez mai rar, foarte multi facuti datorita serviciului sau unii cu care am ramas on friendly terms dupa faculta.

Ce vreau sa zic e ca cunostinte noi poti face oricand, in orice situatie. Dar oameni care sa devina prieteni, doar timpul poate decide si binenteles, felul tau de a fi...

/r/Romania Thread