Unpopular opinions /r/croatia edition 2

E, pa to. posebne skole i posebni ustupci za manjine samo stvaraju netrepeljivost. ako ides u skolu sa srbima, onda se naucite tolerirati. Ovako ako imas pocebno ovo, posebno ono, onda ces uvijek biti maljina na tudjem prostoru. Mora postojati neka doza integracije za uspjesan suzivot.

A i sto je nacionalizam? De facto, to su huligani koji vicu ubi srbina. De juri, to je nesto ok

Nationalism is a shared group feeling in the significance of a geographical and sometimes demographic region seeking independence for its culture or ethnicity that holds that group together.

I ja sam srao mojem frendu kako je hateful and exclusionary i svi moramo biti lgbt antifa faggoti, jer su me tako indoktrinirali na faxu... Onda poslije procitam malo hrvatsku povijest i skuzim kako ima kul prica i mitova i sve to, i obuzme me ponos i domoljublje, nesto sto sam uvijek odbacivao jer je bilo kul srati po krezubim fašistima koji slušaju tonsona. Mislim, nabijem i njih i tonsona, nemas educiranog covjeka koji nosi ustaski sal u cavoglavama, ali u danasnje vrijeme europa ne smije zaboraviti svoju povijest i svoju kulturu, i ne smije se bojati voljet svoju zemlju da netko ne bi slucajno reko da su nacionalisti. Treba biti svoj na svojem i ko jebe sve druge. treba se borit za interese svog naroda, a ne pucat si u nogu jer neki debil kaze da je to Le 2016 right thing to do

/r/croatia Thread Parent