/r/Serbia sveopšta diskusija (random discussion) - Aug 05, 2022

Rant

Znači, već mesec dana ima otkako je došao nov šef, s tim u vezi da se to sve brzo izdešavalo i šta sve ne. Sve je bilo okej sa prošlim šefom, uljudan, hoće da ti pokaže i pomogne, međutim ovog već od početka ne trpim kako treba.

Prvo, zato što kada mi klijenti dođu na sastanak on mora da bude tu, kao nova sam mora da vidi kako radim, rekoh okej nije bitno već sam se uhodala, da bi on onda na kraju rekao još prvog dana ,,Ko te to naučio? Nemoj da radiš po starom (kako je znači bivši šef voleo da upotrebimo i da redom upišemo dok nam klijenti pričaju podatke). NE, mora da sediš, da gledaš, da pamtiš sve što ti kažu, nikako ne skidaj pogled i obavezno pamti sve jmbgove i ulice i random stvari napamet, pa tek onda zapiši.

Ok????????????? On ne posustaje.

Rekla sam mu da nema smisla, pogodimo se onda da kažem bukvalno nakon svakog odgovora da kažem ,,samo momenat da zapisujem". K. On pristane, ali ipak hoće da držim eye contact. Kada pitam klijenta da mi ponovi, dakle da budem sigurna da nešto nisam pogrešno upitala, ubaci se u razgovor, prekida me u sred pitanja, nastavlja dva tri pitanja posle toga i ja, naravno, zapisujem, a on tu da vodi razgovor, da naučim od njega.

Posle na kraju kada izađu klijenti pita što ta pitanja nisam pitala, rekoh (parafraziram) kako tebra mogu kada ste Vi već pitali i zapisano je sve????

Nedelju dana prošlo i on mi dolazi sa pitanjima kao, a zašto ovo nema, eee fali nam adresa, jesu li ti rekli, jesi li ih pozvala, znaš li? A fazon razgovor bio pre 3 dana i nisu bili zainteresovani i tada nismo dužni da zapisujemo, A ON PRISUSTVOVAO RAZGOVORU, I PRVO REKAO DA NE MORA DA SE ZAPISUJE, VAŽI, KRALJU. Kae od sad da se zapisuje iako ne žele, za budući put da smo spremni.

RANT OVER.

Tl;DR čari novog nadređenog

/r/serbia Thread