Repetăm anii 1996 și 2008, adunați la un loc?

de ce vreun dobitoc a înjunghiat un politician

fiecare este raspunzator de faptele sale, daca o sa te uiti in istoricul comentariilor facute de mine, o sa vezi ca am fost si sunt impotriva violentei, dar asta nu inseamna ca ea nu exista, ca romani din jurul nostru nu o gandesc

de ce se sinucid tinerii

în varianta cea mai bună, de ce nu îți poate plăti statul pensia câtă vreme avem cea mai mare parte a tinerilor români sunt emigranți în alte țări

Este foarte greu sa explici unui tanar care a muncit in scoala si faculate si s-a bazat pe meritocratie ca societatea romaneasca functioneaza pe acelasi baze, cand nu este si eu nu sunt genul care sa mint prin omisie.

Este foarte greu sa te pui osul la o societate si sa induri lipsurile pe care il alta parte, fara prea multe eforturi exceptand cele de acomodare, le poti avea in alta locatie geografica.

Este foate greu sa ma duc la cei aproape 30 de ai ai mei sa ii explic acestui tanar ca si el trebuie sa fie o generatie de sacrificiu, asa cum au fost parintii mei si cum se pare sunt si eu.

Da depopularea Romaniei este o problema foarte grava, insa ea nu este cea mai are problema pe care vad ca nimeni nu o discuta este faptul ca ne pleaca expertii multi dintre ei de pe bancile facultatii si ajungem in deficit de personal angajabil in aceeasi masura in care avem un analfabestism functional pentru tinerii sunt 18 ani, undeva la 40% (parca).

de ce nu îți poate plăti statul pensia

Statul nu poate plati viitoare mea pensie pentru ca este condus de un grup de oligarhi care au un singur obiectiv, mentinerea statusului actual de oligarhie, care tot ce face este sa goneasca exact tinerii si expertii pe care ii deplangem mai sus.

Este un 22-catch. Nu ai control asupra educatie ca sa poti creea o generatie mai educata, nu ai cine sa se ridice la rampa sa vina ca o optiune alternativa care are ca scop sa fie in in slujba cetateanului si nu al banului furat, societatea nu are un fundament de valori care face ca tanarul sa vrea sa plece departe unde deja acest fundament exista.

... sau cel putin nu aveam pana la USR si PLUS

/r/Romania Thread Parent Link - rumaniamilitary.ro