Jentene tar mer og mer over. Har alt snakket om likestilling gjort at vi har glemt guttene?

Hei! Likesrilling betyr at jenter er viktigere og mer verdt enn gutter! Kvinner hadde ikke stemmerett i hundrevis av år så gutter nå til dags fortjener å bli straffet for det oldefedrene deres gjorde, og da er det vare rett og rimelig at gutter i dag må lide det jenter måtte lide på 1800-tallet. Hvis du så mye som hinter til noe annet er du et kvinnehatende monster som ønsker at din egen bestemor skal være sexslave — så vær meget forsiktig med hva du kommer til så si nå.

Seriøst: velg ordene dine veeeldig forsiktig nå, ellers kan det være at du er bokstavelig talt en nazist. Og det vil du vel ikke? Du vil vel ikke at dine barn, barnebarn, og oldebarn skal måtte lide bare fordi du ikke ser hvor rdenettferdig det er å behandle gutter som noe dritt; som noen ADHD lidende mentalpasienter som må tvangsbehandling med Ritalhvorin? Hva? Hadde du noe å si? Hmm? Nei, det var det jeg trodde.

Har du en sønn? Er han søt og snill og adlydende og veloppdragen? Vel, hvis du kan du se din snille tre år gamle gutt dypt inn i øynene når han ler og ikke se at han ler av ren skadefryd over at kvinner hadde det helt horribelt i hundrevis av år før han ble født så er det noe seriøst galt med deg, og noen bør sette en stopper for dette! Nå! Takk Gud for at noen er så modige som meg og faktisk våger å fortelle sannheten sånn den faktisk er. Jeg er en helt og en helgen fordi det er veldig modig — rett ut martyrisk å faktisk tørre å påstå at alle gutter og menn er onde av natur ved fødselen — nei! ved unnfangelsen!

Jeg er mann; jeg er av natur ond; og hvis jeg noen gang får en sønn ber jeg til alle guder som finnes om at han skal behandles som den onde lille dritten oldefaren hand kanskje kunne vært!

Fordi jeg forstår hva likestilling fanatisk betyr: jeg og min lille smilende gutt er skyldige i alt det menn har gjort mot kvinner i hundrevis, nei tusenvis! av år før noen av oss som lever i dag engang ble påtenkt.

Takk Gud for at noen på Twitter gjorde meg oppmerksom på dette. Takk Gud for at Dagbladet bekreftet det. Ellers hadde jeg aldri visst at denne lille gutten i bleier; eller den gutten der borte som ler i skolegården er så forkastelige som vi er.

/r/norge Thread Link - vg.no