Opinionsindlæg fra Nikita Klæstrup omkring det at mange dumme ting drenge gør, bortfejes som "drengestreger"

Hvis nu vi tager den fra starten:

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2015/03/02/142630.htm

Første artikel (Sagen generelt):

Billederne er havnet i mappen (passivt). Drengen deles mellem drenge (aktivt). Det er ulovligt og strafbart at dele den. Politiet kan ikke gøre noget. Pigerne har taget billederne i god tro, og har ikke villet at de blev delt. Det kan være meget trist for pigerne, da de er let genkendelige i det daglige, der er nogle gange navn og skole på billederne. Politiet bruger tid på forebyggelse, opfordrer pigerne til ikke at tage de her billeder.

På intet tidspunk er det impliceret at der er noget galt med pigerne som tager billederne, politiet opfordrer dem til at lade være, det er de eneste de kan gøre for at undgå at de bliver det.

Anden artikel (personlig berørt):

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2015/03/02/124555.htm

Historie fra ung pige der har haft det rigtig trælst, fordi hendes billede blev delt, hvordan hun har lidt over, at folk opfører sig som svin overfor hende, på grund af billedet. Hun var forelsket og prøvede at få en drengs opmærksomhed, og han fik hende til at lide for det. Hun ønsker til sidst, at hun aldrig havde delt billedet.

Tredje artikel (voxpop):

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2015/03/02/154345.htm

Unge i vibog spørges, de siger alle sammen, at det er rigtig kedelig og ikke iorden, også de drenge der tales med. Artiklen ender med, at de unge piger siger, at eksistensen af mappen skal italesættes, og at drengene også skal komme ind i kampen og tage ansvar.

Gennem et fint lille journalistisk forløb får DR lagt op til, at der kommer opmærksomhed på det her fænomen, der har hele vejen igennem været fokus på pigerne som ofre, og for at diskussionen skal tages op om, hvor meget det altså ikke er okay, at de her billeder bliver det.

Dagen efter kopierede b.dk så historien og omskrev det lidt. Herefter hoppede Nikita Klæstrup på b.dk's kommentarfelt og harcelerede, det samlede berlingske så op, og kørte som en egentlig artikel. Dette blev opfulgt af en egentlig opinion af nikita klæstrup.

Hvor er fokus nu? Det er på det forfærdelige slut-shamende politi der bare går og siger at det kraftedme også bare er pigernes egen skyld, og at det forresten da også bare helt okay at dele billeder af piger, de gider sku ikke gøre noget ved det. Også er det selvfølgelig på Nikita Klæstrup.

/r/Denmark Thread Link - b.dk