Trenger juridisk hjelp rundt husleiekontrakt

Som nevnt tidligere er det en mental sykdom, ikke en forkjørelse som varer i noen dager. Dette førte til en "episode" hvor jeg ikke helt husker alle dagene. Ranet skjedde fordi jeg var helt blind av tilstanden, rus etc. valgte derfor å stole på personen da han var vennlig. I realiteten forsøkte han å gi meg overdose slik at han kunne stjele det jeg hadde på meg. Jeg var 2 minutter unna å dø, så man kan vel kalle det et drapsforsøk på en helt rusa idiot som ville være ett lett offer å lure for noen lettjente verdisaker. Beklager om du ikke tror på historien, men fakta er fakta. Prøver bare å gjøre det beste ut av situasjonen og akseptere at valgene mine nesten endte i en ung alder.

ba utleier om ny nøkkel (og ikke å bytte lås?), så gikk han antageligvis inn, fant hasj, sa ifra til politet som ikke brydde seg om ulovlig rusbruk?

Ringte utleier fra sykehuset og forklarte situasjonen. Og ba han om å sjekke leiligheten og å bytte låsen på døren. Utleier ringte politiet men fikk svar at de ikke hadde nok ressurser for å undersøke situasjonen. Så jeg tilbydde meg å kompensere for å rense leiligheten, noe vi begge i enighet kom frem til.

/r/norge Thread Parent