La mulți ani! Tocmai am dat la găoază pentru prima dată în anul 2015! AMA

Dragă jurnalule, era ora 3:27 am. Toți invitații plecaseră de la petrecerea mea de Anul Nou.

Eu spălam farfuriile de plastic când deodată prietena mea mă îmbrățișează de la spate. Mă uit în jos și spre uimirea mea văd, în măna ei, un dildo roz cu sclipici lung de 30 de cm.

Simt cum imediat mă cuprinde un val de adrenalină: "Ce e cu ăsta? De unde îl ai?" am întrebat-o pe Reea. "Nu știu, cred că l-a uitat cineva, cel mai probabil e al Lenei, știi ce curvă e Lena."

Mintea mea începu-se să o ia la goană, gândindu-mă la toate posibilitățile, când Reea draga de Reea, spune cu un zâmbet șiret "Ce zici? Îl încercăm?"

Nu mi-a trebuit mai mult, imediat mi-am dat jos pantalonii în mijlocul bucătăriei, am luat un șervet cu care am curățat voma lui Bobo (al dracu' Bobo, nu e în stare să-și țină alcoolul, cu toții am băut la fel de mult Neumarkt ca el, dar el a fost singurul care a borât) și m-am așezat capră pe el. Eram prea nerăbdător!

Prietena încerca să-l bage, dar nu reușea, după puțin timp i-am zis: "E prea uscat, dă-l încoace." L-am luat de la ea și am început să-l ling și să scuip pe el. Avea ușor gust sărat.

Într-un final i l-am dat înapoi și de data asta a intrat la fel de ușor cum intră un profesor de sport în băieții din echipa de volei.

Senzația era divină, mă simțeam din nou ca la 8 ani când mă jucam cu fratele meu în cadă și din senin Reea, iubita mea de Reea începe să-mi strângă bijuteriile. Eram în al 7-lea cer.

În acel moment nu mai aveam mult, orgasmul era iminent, când deodată simt mișcare în burtă. Am grăbit ritmul, Reea strângea și ea mai tare de biluțe și fix în vârful extazului am început să fac diaree. Am împroșcat pe fața și pe rochia ei preferată cu Hello Kitty și pe tot linoleumul. Am urlat mai tare decât atunci când a câștigat Conchita Wurst.

După ce a trecut momentul, amândoi stăteam căzuți pe podea zâmbind și Max, pechinezul meu, care a auzit zgomotul a venit în bucătărie și s-a apucat să lingă toată diareea de pe jos pănă a ajuns la fundul meu și atunci a început să-mi lingă anusul. Eu și Reea ne-am uitat unul la celălalt și ne-am dat seama ce trebuie făcut. Ea a deschis debaraua și a scos borcanul de unt de arahide primit din Germania.

Azi a fost o zi bună. Cu drag, Crocodil, /u/crocodilul92.

/r/Romania Thread