”Olen markkinatalouteen uskova talouskonservatiivi” – Jussi Halla-aho leikkaisi maahanmuutosta ja keventäisi keskituloisten verotusta

Toisin sanoen näyttää siltä, että Jussi Halla-Aho sijoittaa uskonsa ja toivonsa markkinatalouden lisäksi myös siihen, että markkinatalous johtaa "suureen häiriöön" joka pelastaisi meidät ilmastotuholta - jota Halla-Aho ei siis kiistä, vaan täysin päinvastoin. Halla-Ahon mielipuolista logiikkaa seuraamalla tämä tuhon todennäköisyys vain kasvaa. Perussuomalaiset on siis puolueena itsetuhoinen, ja on sitä jopa täysin tietoisesti.

Itse koen, että Halla-aho realistisen kylmästi vain toteaa että ”suuri häiriö” oikaisisi markkinoiden epäonnistumisen globaalin kulutuksen suhteen. Toisin sanoen, on vahva olettamus että Halla-aho toivoo markkinatalouden johtavan katastrofiin, vaan pikemminkin näen hänen kokevan asian vain de facto olevan niin, ja ainoa keino millä se saadaan kuntoon on voimakas isku, joka horjuttaisi nykyistä konvergenssipistettä jota välttämättä lähestytään.

/r/Suomi Thread Parent Link - is.fi