/r/denmark i en nøddeskal

Hjælp flygtninge der rent faktisk er ofre for krig som for eksempel i Syrien. Indtil der er reelt alternativ, skal det foregå her i landet.

Stil hårde krav til flygtninge her i landet. Det er ok at sige at nogen individer har fejlet at blive integreret. Om det er deres eller vores skyld (eller en blanding) er ligemeget nu. De kommer aldrig ind i samfundet - så ud med dem igen, hvis de ikke er danskere (ikke Martin Henriksen dansker, men født i danmark dansker).

Flygtninge skal ikke bo i ghettoer. De skal spredes væk fra byerne. Hvis de ikke vil, så tough luck.

Fremtidige bandepakker skal være bundet stærkt med integrations politik. Det skal have stærke konsekvenser, både for udlændinge og danskere, at være deltagende i det lort. Unge under 18 skal ud hjemmefra og på Fulton. Ikke danskere skal smides ud.

I Danmark skal der være plads til alle religioner, også Islam. Dog er man i det her land dansker først og religiøs bagefter. Når folk åbenlyst skider på en religion som Islam er de med til ødelægge forholdet med alle de flygtninge, der rent faktisk har fået det til at fungere her i landet. Alt religion er lige tåbeligt, men når man er fanatisk bliver det farligt. Det ville mange have godt af huske på.

/r/Denmark Thread Parent Link - i.imgur.com